vrijwilligerswerk

droom - durf - doe
Je bent geïnteresseerd in vrijwilligerswerk

Dat komt goed uit! Op een aantal van onze projecten is er de mogelijkheid om je talenten in te zetten als vrijwilliger. Wil je juist stagelopen bij een van de projecten? Ook dat is mogelijk. Hieronder vind je onze vacatures voor mooie projecten in Afrika en Europa!

Vrijwilliger worden via Livingstone heeft als groot voordeel dat je op goede projecten terecht komt, waar je daadwerkelijk nodig bent en waar verblijf en dergelijke goed voor je geregeld zijn. Ook helpen we je op weg met alle voorbereiding. Je krijgt een goede informatieset, een pittige trainingsdag, een last minute briefing en na de periode een goede debriefing.

Interesse

Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie, kun je solliciteren bij de projecten door de sollicitatie-button te gebruiken. Lees onderaan de vacature wat de voorwaarden zijn. Je kunt kiezen voor periodes vanaf 2 weken tot 12 maanden, afhankelijk van de vacature en jouw mogelijkheden.

Vacatures

Gambia-Fajara
Verpleegkundige | Pedagogisch medewerker | Leraar | Allround medewerker 

Oeganda – Kiwangala
Sociaal werker | Leraar 

Zuid Afrika – Grabouw
Huishoudelijk medewerker | Verpleegkundige | Pedagogisch medewerker  | Fysio- of ergotherapeut

Zo werkt het

Op de vrijwilligersfuncties kun je solliciteren. Na een positieve sollicitatie en na acceptatie van de projectpartner, kun je daadwerkelijk je vrijwilligerstijd gaan voorbereiden.

Meer weten

Heb jij vragen over vrijwilligerswerk of een stageplek in het buitenland via Livingstone? Bel of mail ons dan even. We helpen je graag.


Het Livingstone-team

Gambia Fajara

 

 

Gezocht: Verpleegkundige m/v
Gezocht: Pedagogisch medewerker m/v
Gezocht: Leraar m/v
Gezocht: Allround medewerker m/v

Zuid Afrika Grabouw

Gezocht: Huishoudelijk medewerker m/v
Gezocht: Verpleegkundige m/v
Gezocht: Pedagogisch medewerker m/v
Gezocht: Fysio- ergotherapeut m/v