Onze werkvakanties met vrije inschrijving

 

Ervaring is de beste leermeester: op weg gaan, mensen leren kennen en met hen samenwerken aan een hoopvol project, geeft een essentiële ervaring, die je leven verandert. Tijdens de werkvakanties willen we laten zien dat armoede, onrecht of verdriet de ander geen tweederangs mens maakt.

 

Juist door het gelijkwaardige contact van mens tot mens, beteken je echt iets voor elkaar. Zo leer je de wereld en jezelf op een andere manier kennen. De solidariteit die je met een werkvakantie ontwikkelt: daar gaat het ons om. 

 

 

Een middelbare school in opbouw

Deze voortgezet onderwijsschool is de enige in de wijde omtrek. Om te zorgen dat alle jongeren naar school kunnen, zijn er goede slaapvertrekken nodig. Bouw mee aan een nieuw slaapvertrek, zodat meer jongeren naar school kunnen!

Je organiseert sport- en spelactiviteiten met en voor de studenten en je gaat op bezoek bij oudere mensen en families.
Samen met lokale bouwvakkers werk je verder aan de middelbare school; slaapvertrekken en het laboratorium.
Je slaapt met elkaar in de school in de lerarenkamers. Er is een generator, Afrikaanse keuken, douche en toilet!
Vrije inschrijving (max. 24 reizigers)
17 jul 20 - 3 aug 20 | 15+ | 321 + 1819 euro | boek nu
Optrekken met vluchtelingenkinderen en tieners

Dit jaar zullen de jongeren en kinderen van dit project voor de eerste keer een heus kamp beleven. Bij voldoende deelnemers kunnen wij dit waarmaken! Met dit kamp geven we de jongeren de gelegenheid om even in een andere omgeving te zijn en leuke dingen mee te maken. Daarnaast gaan we de kinderen in het zonnetje zetten.

Je organiseert een week kinderkamp en een week tienerkamp voor vluchtelingen.
Tijdens deze reis bouwen we niet aan gebouwen, maar bouwen we aan onze harten. We trekken veel op met vluchtelingentieners, gaan met ze naar Istanbul en bezoeken hun families.
We verblijven op een mooie locatie waar ook het kamp gehouden wordt.
Vrije inschrijving (max. 16 reizigers)
20 jul 20 - 31 jul 20 | 18+ | 198 + 1122 euro | boek nu