Twee vloggers (special project)

 

 

verzorgt vlogs/ interviews in Oeganda of Moldavië

 

2 - 3 weken       scripts schrijven, reisvoorbereiding (start 2 juli)
14 - 31 juli    werkbezoek Oeganda (één vlogger)
23 jul - 7 aug    werkbezoek Moldavië (één vlogger)
2 - 3 weken   productie en publicatie vlogs, intergratie website (einde 24 aug)

 

 

 

De functie

Je maakt vlogs / interviews in Nederland en Oeganda of Moldavië. In de voorbereiding werk je samen met een “collega” vlogger. Samen schrijven jullie scripts voor alle producties en zorgen jullie dat het hele project goed van de grond komt. Voor de reis maak je vlogs van het voorbereidingstraject van de groepen in Nederland. 

Tijdens de reis maak je vlogs / interviews met reisleiders, reizigers, projectleiders, lokale begunstigden etc. Na de reis vlogs / interviews op door reizigers, kerken en reisleiders in Nederland te ontmoeten voor een terugblik. Het project loopt door totdat alle vlogs / interviews concreet gepubliceerd zijn.

Als extra vlog je tijdens de hele periode over jouw ervaringen op je eigen kanaal. Dit mag helemaal in je eigen stijl zijn. Je werkt nauw samen met de vormgever van Livingstone en rapporteert aan de directeur. 

Je profiel

Je bent christen en ziet het Bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ als leidraad voor je leven. Je staat van harte achter het doel en de motivatie van Livingstone. Je geeft en ontvangt feedback met een positieve houding en kan goed samenwerken.

Je bent creatief en inspirerend en uit dit tijdens het vloggen. Je hebt de nodige ervaring met vloggen. Je bent in staat om een grote groep volgers op je blog te krijgen. Je bent in staat om de verbinding die teams hebben met lokale mensen treffende met je vlogs te laten zien. 

Je bent organisatorisch sterk genoeg om dit project te kunnen doen. Je kunt goed overleggen met onze vormgever, reisleiders en projectleiders. Je vindt het uitdagend om grenzen te verkennen en tegelijk heb je interesse in en respect voor anderen. Je weet dat vallen en opstaan bij het werk hoort.

Over Livingstone

Heb je naaste lief als jezelf

Livingstone en de lokale partners werken met het christelijk geloof als basis. Het Bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ is voor ons een leidraad in alles wat we doen. Wij geloven dat goed zijn voor jezelf samen moet gaan met goed zijn voor anderen. We vinden het belangrijk om daarbij oog te hebben voor mensen die het minder getroffen hebben. Het is verrassend hoeveel je kunt betekenen. 

Ervaring als leermeester

Wij geloven dat iedereen iets kan bijdragen en zo een lichtpuntje kan zijn, dat we samen een licht kunnen ontsteken zo helder als de middag. Ervaring is de beste leermeester: op weg gaan, mensen leren kennen en met hen samenwerken aan een hoopvol project, geeft een essentiële ervaring, die je leven verandert.

Gelijkwaardig contact

Tijdens de werkvakanties willen we laten zien dat armoede, onrecht of verdriet de ander geen tweederangs mens maakt. Juist door het gelijkwaardige contact van mens tot mens, beteken je echt iets voor elkaar. Zo leer je de wereld en jezelf op een andere manier kennen. De solidariteit die je met een Livingstonereis ontwikkelt: daar gaat het ons om.

Het team

Met passie en professionaliteit maken we onze reizen. Oprechte betrokkenheid en optimale inzet voor onze reizigers en voor onze partners in Nederland en de wereld vinden we belangrijk.

De kenmerken van ons team zijn integriteit, collegialiteit, vrijheid, verantwoordelijkheid, open feedback en humor.

Wij zorgen voor

 • Een werkplek in Amersfoort (MACpro en Adobe CC beschikbaar]
 • Je vliegticket naar Oeganda / Moldavië
 • Gratis verblijf op de projecten
 • Tijdens de reis een dagvergoeding van 20 euro per dag
 • Reiskostenvergoeding voor je werk in Nederland

 

Jij zorgt voor

 • Een eigen vlog-kanaal met volgers
 • Oeganda: je eigen visum en inentingen
 • De reis- en verblijfskosten, die niet in je dagvergoeding passen
 • Professionele apparatuur (of semi-professioneel) om de vlogs op te nemen
 • Dagelijkse back-up van al het materiaal (die je gescheiden bewaart van het origineel)
 • Voldoende tijd voor en na de reis om de voorbereiding en het uitwerken te doen
 • 3 dagen per week, voor en na de reis
Reageren

 

 

Stuur bij interesse supersnel jouw vlog aan Livingstone (info@lst.nl) met daarin je motivatie voor deze vacature. (Stuur ons de link). Met iedere ingestuurde vlog gaan we direct aan de slag en hebben we een match, dan proberen we gelijk concrete afspraken met je te maken.

Stichting Livingstone - www.lst.nlinfo@lst.nl