31 jul 20 - 16 aug 20 | 14+
€ 0* + crowdfunden € 2065**
(* dit is een richtprijs)
Voor een groep van 10-24 reizigers
gereserveerd
16 jul 21 - 2 aug 21 | 15+
€ 0* + crowdfunden € 2070**
(* dit is een richtprijs)
Voor een groep van 10-24 reizigers
reserveer
3 aug 21 - 20 aug 21 | 15+
€ 0* + crowdfunden € 2190**
(* dit is een richtprijs)
Vrije inschrijving (max. 24 reizigers)
boek nu

Dit ga je doen

Tijdens deze reis trek je veel met de kinderen en leerkrachten van Glorious op. Bezoek de families van de kinderen in en rondom Lwamalenga zodat je hun leefsituatie beter leert begrijpen en bemoedig de gezinnen met jouw bezoek. Organiseer sport-, spel- en creatieve activiteiten voor de kinderen en draai mee met de debateer-, muziek- en danslessen!

De Glorious school heeft een aantal kleine klaslokalen die uit de voegen barsten. Er is een nieuw stukje grond waar nieuwe klaslokalen voor de basisschool gebouwd worden, zodat de andere lokalen voor de kleuterschool gebruikt kunnen worden. Wij zoeken pioniersteams die als eerste naar dit project gaan om mee te bouwen aan het eerste klaslokaal!!

Hier verblijf je

Je verblijft met je team in een huis in het dorp zelf. Achter het huis zijn Afrikaanse toiletgebouwtjes en er zijn ook douches. Koken doe je met Ruth en Sylvia op een stoof. Echt Oegandees, primitief en avontuurlijk!

Zo maak je de wereld mooier

De Glorious School is dé school voor iedereen in Lwamalenge. De school is hard aan het groeien en heeft meer goede gebouwen nodig. Je kunt hier je handen uit de mouwen steken om de school verder op te bouwen en maakt de wereld ook mooier door de leraren en leerlingen te bemoedigen door de activiteiten heen. Stichting SHIF draagt hier ook aan bij.

Jingo James

Dit is je partner

Jingo, headteacher Herbert en andere leraren van deze school weten als geen ander wat het is om niet naar school te kunnen. Gelukkig kregen zij in hun eigen kindertijd de kans om naar de Children's Sure House School in Kiwangala te gaan; een school waar iedereen welkom is. 

Dit is de droom

De leraren willen graag wat terug doen voor andere arme kinderen in Oeganda. Zij vinden dat iedereen naar school moet kunnen, hoe jong/ oud/ rijk/ arm dan ook. Vandaar dat zij een nieuwe school gestart zijn in Lwamalenge die toegankelijk is voor iedereen.

Dit is het project

Door deze school kan iedereen weer naar de basisschool. De oudste leerling is momenteel 18 jaar. De school barst uit zijn voegen. Er zijn zo'n 350 kinderen en er zijn te weinig klaslokalen en materialen. Ondanks tekorten, had de school in 2019 de hoogste examenresultaten van alle scholen in de omgeving! Samen met Stichting SHIF bouwen we verder bouwen aan dit project.

Meer informatie

Kosten

Dit is de begroting van je reis, deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten zullen afwijken. Grote groepen krijgen korting, kleine groepen een toeslag.

Begroting (€) (min)  (max)
Internationale reiskosten 910,00 910,00
Budget lokale kosten 220,00 225,00
Werkbudget lokaal project 250,00 250,00
Reisleiderbijdrage 0,00 120,00
Waarborgen 25,00 25,00
Indirecte kosten 660,00 660,00
BTW 0,00 0,00
Totaal (€) 2065,00   2190,00
     
Aanbetaling (per direct) 15%
Termijnbetaling (24 weken vooraf) * 35%
Restbetaling (12 weken vooraf) * 50%
* Dit deel kun je maximaal crowdfunden.  
     
Calamiteitenfonds (€)    
Publieksbijdrage per 9 personen in één boeking 2,50 2,50
     
Opties (€)    
Reisverzekering 46,00 48,00
Annuleringsverzekering 154,00 163,00


Lees meer over de prijs van je reis.

Reisprogramma

Een indruk van het programma:

 • Sport, spel, knutselen en muziek met de kinderen
 • Werken aan de bouw
 • Een aantal dagdelen bezoekjes afleggen
 • Meevieren van kerkdiensten
 • Lesgeven
 • Afscheidsfeestje
 • Ruimte voor een 1- of meerdaagse excursie

Je vliegt met Turkish Airlines.

Excursie

Als groep kun je beslissen om tijdens de vakantie een bezoek te brengen aan de hoofdstad Kampala. Een tweedaagse safari naar Queen Elisabeth National Park of Murchison Falls is zeker een aanrader!

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining en de reisleiders een reisleiderstraining. Kijk alvast op goed voorbereid op reis.

Do's en don'ts

Alcohol, roken: Niet op of nabij het project, niet in de lokale community en niet in het bijzijn van medewerkers van het project.

Kleding: T-shirt zonder mouw en afritsbroek zijn goed, short en hemdje zijn niet oké

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

 • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
 • Inentingen, check: lcr.nl
 • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk
 • Een visum, meer informatie na aanmelding