31 jul 22 - 14 aug 22 | 15+ | € 1430
(dit is een richtprijs)
Groepsgrootte van 10-18 reizigers
boek nu

Dit ga je doen

Je organiseert een kinderkamp voor 50-70 kinderen in Vaziani. Samen met de lokale leiders van het dagcentrum organiseer je hier een groot feest voor de allerarmste kinderen. Je organiseert sport- en spelactiviteiten, knutselt met de kinderen en vertelt een Bijbels verhaal door middel van beeld en geluid. Bereid je goed voor op dit kinderkamp, de kinderen kijken uit naar jouw komst!Vaziani is een dorp 60 km vanaf Aghaiani. Tijdens jouw reis doe je een 3-daagse outreach naar dit dorp om hier een geweldig feest te organiseren.
Je bouwt mee aan een sportveld voor de kinderen en jongeren in Aghaiani. Beso heeft een stuk grond gekregen, in het centrum van Aghaiani, dat hij hiervoor mag gebruiken. Het idee is om het sportveld te kunnen gebruiken voor voetbal, volleybal en andere balspellen. Er moet een hek gemaakt worden om het veld, het moet goed bespeelbaar zijn en heeft twee goals en palen voor een volleybalnet nodig. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn beton maken, betonijzer vlechten, gaten graven, grond egaliseren, palen voor een hek plaatsen en andere hand- en spandiensten. Je werkt samen met lokale bouwvakkers. Het doel is om het sportveld helemaal af te maken. In 2021 gaan we verder met dit project en bouw je mee aan het community center van Aghaiani. 

Hier verblijf je

Je verblijft, met je hele groep, in het huis van één van de leiders van het daycare center in Aghaiani. Je maakt gebruik van de faciliteiten in en rondom het huis. Je neemt een luchtbed, laken/slaapzak mee zodat je lekker kunt slapen. De jongens en meiden slapen in aparte ruimtes. De faciliteiten zijn primitief. Het toilet is buiten en de douche is zonverwarmd.

Zo maak je de wereld mooier

Door een kinderkamp te organiseren haal je de kinderen even uit de sleur van armoede. Tijd en aandacht aan hen geven vinden ze geweldig. Samen plezier maken en hen de kans geven om weer even kind te kunnen zijn.Het sportveld maken in Aghaiani geeft een basis waar kinderen en jongeren kunnen samenkomen voor sport en spelactiviteiten. Vanuit deze basis kan Beso relaties opbouwen en de jongste generatie bereiken met het evangelie.

Beso Megrelishvili

Dit is je partner

Beso Megrelishvili is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter van 3 jaar oud. Vanuit een Baptistengemeente in Tbilisi zijn zij uitgezonden naar Aghaiani. Zij geven leiding aan een huiskerk en leiden een daycare center voor kinderen uit het dorp.

Dit is de droom

Beso en Darina hebben het verlangen om, naast het nieuwe sportveld, een community center te bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Dit is het project

Beso komt wekelijks naar Aghaiani om Bijbelstudies te geven en leiding te geven aan de zondagse bijeenkomsten. Er is een huisgemeente ontstaan van ca. 10 personen. Daarnaast is er een daycare center gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit daycare center komen wekelijks 20-25 kinderen voor een warme maaltijd, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

Meer informatie

Kosten

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten zullen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 265,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 680,00
Excursies 0,00
Reisorganisatie 210,00
BTW (over reisorganisatie) 0,00
Waarborgen 25,00
 
Totaal werkvakantie 1430,00
 
Calamiteitenfonds    
Publieksbijdrage 2,50
(per boeking en per 9 personen)
 
Opties    
Reisverzekering 41,00
Annuleringsverzekering 110,00

Spaarplan
3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Reisprogramma

Een indruk van het programma:

 • Een week bouwen aan het sportveld in Aghaiani
 • Drie dagen outreach naar Vaziani voor een kinderkamp
 • Huisbezoeken bij kwetsbare families en ouderen in het dorp
 • Bezoeken van een lokale zondagse kerkdienst
 • Afscheidsfeest
 • Een dagje uit naar de hoofdstad Tbilisi
 • Een excursie naar de bergen van Georgië

De keuze voor een luchtvaartmaatschappij is nog niet gemaakt. 

Excursie

In het weekend is er tijd voor ontspanning met elkaar. Bezoek de hoofdstad Tbilisi, een stad met grote verschillen: rijk en arm, oude gebouwen en moderne architectuur, orthodoxe kerken en moskeeën, water en bergen, je komt het allemaal tegen. Een excursie naar de bergen is ook meer dan de moeite waard. Prachtige natuur, mooie vergezichten, hiken met elkaar en genieten en plezier maken met elkaar.

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Wij vertellen graag meer over de verschillende stappen bij het uitkiezen en boeken van je reis. Wij screenen de reisleiders en geven een reisleiders- en deelnemerstraining. Kijk ook alvast eens op goed voorbereid op reis

Do's en don'ts

Alcohol, roken

 • Niet op of nabij het project
 • Niet in de lokale community
 • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

 • Aangepast aan de lokale gebruiken

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

 • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden geldig)
 • Inentingen, check: www.lcr.nl
 • Reisverzekering incl. dekkng van vrijwilligerswerk
 • Visum: een visum heb je niet nodig