20 jul 19 - 3 aug 19 | 15+
€ 190 betalen +
€ 1075 crowdfunden
Groepsreis
reserveer

Dit ga je doen

Je organiseert een kinderkamp voor de kinderen uit Zoravan en omstreken. Je werkt hierin samen met de vrijwilligers van het Day Care Centre. Samen sporten, knutselen, toneelspelen, eten en veel lol maken dát is wat je gaat doen. Bereid je goed voor want tenminste 120 kinderen kijken uit naar jouw komst!

Je werkt mee aan de renovatie van het Day Care Centre met als resultaat: meer ruimte voor kinderen en goede lokalen waar kinderen kunnen samenkomen. Je helpt mee met het slopen van een trappenhuis en het maken van nieuwe lokalen. Samen met Armeense bouwvakkers werk je aan deze uitdagende klus. Slopen, cement maken, schilderen en verschillende hand- en spandiensten kan je verwachten. Zorg dat je goed uitgerust op reis gaat en neem goede schoenen en handschoenen mee! 

Hier verblijf je

Samen met 2-4 deelnemers van je groep ben je van harte welkom bij een gezin uit de kerk van Zoravan. Dit zijn hartelijke en gastvrije mensen die het bijzonder vinden dat je bij hen wilt verblijven. Je krijgt een matras waar je op kunt slapen en je kunt gebruik maken van de faciliteiten in huis.

Zo maak je de wereld mooier

Tijdens jouw reis kan je kinderen liefde en aandacht geven. Veel van deze kinderen leven in slechte en armoedige omstandigheden. Tijdens een kinderkamp kunnen kinderen weer even onbezorgd kind zijn. Door samen te werken aan de renovatie van het Day Care Centre bemoedig je het lokale team enorm en krijgen meer kinderen de kans om naar het Day Care Centre te komen.

Anahit Tadevosyan

Dit is je partner

Anahit Tadevosyan is de leider van het Day Care Centre. Ze heeft een enorme passie om kinderen te helpen om hun talenten te ontdekken en hen te helpen om deze te ontwikkelen.

Dit is de droom

Anahit zet zich met hart en ziel in voor de kinderen in Zoravan. Haar droom is dat kinderen zich zo ontwikkelen dat ze nieuwe leiders worden en dat ze kunnen doen waar ze goed in zijn!

Dit is het project

De organisatie Tatever dat ‘geef vleugels’ betekent, is in 2016 een samenwerking begonnen met Youth for Christ Armenië. Samen werken ze in Zoravan aan de opbouw van een Day Care Centre voor kwetsbare kinderen. Een Day Care Centre is een naschoolse opvang waar kinderen 3 keer per week naar toe gaan. Inmiddels komen er wekelijks 28 kinderen. Ze krijgen huiswerkbegeleiding, kunnen sport- en spelactiviteiten doen en krijgen een warme maaltijd. 

Kosten

Dit is de begroting van je reis, deze is ca. een jaar voor vertrek gemaakt (de echt kosten wijken af). Grote groepen krijgen korting, kleine groepen een toeslag.

Begroting  
Internationale reiskosten € 460
Budget lokale kosten 165
Werkbudget lokaal project   . 200
Reisleiderbijdrage 0
Indirecte kosten 430
BTW 0
Totaal 1265
     
Aanbetaling (per direct) 15%
Termijnbetaling (24 weken vooraf) * 35%
Restbetaling (12 weken vooraf) * 50%
* Dit deel kun je maximaal crowdfunden.  
     
Opties    
Reisverzekering € 41
Annuleringsverzekering € 79


Lees meer over de prijs van je reis.

Reisprogramma

Een indruk van het programma:

  • De eerste week bouwen
  • De tweede week kinderkamp
  • Meevieren van de kerkdienst
  • Afscheidsfeest
  • Ruimte voor een excursie

De keuze voor een vliegmaatschappij is nog niet gemaakt

Excursie

Armenië is de oudste christelijke staat van de wereld en heeft in de laatste eeuwen tragische gebeurtenissen meegemaakt. Bezoek één van de oude klooster of het museum over de Armeense genocide. Laat je verrassen door de prachtige binnenstad van Yerevan of geniet van de omgeving rondom de berg Ara. Bezoek een zwembad of ga naar de Vernissage market waar je prachtige souvenirs kunt kopen.

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining en de reisleiders een reisleiderstraining. Kijk alvast op goed voorbereid op reis.

Do's en don'ts

Alcohol, roken: Niet op of nabij het project, niet in de lokale community en niet in het bijzijn van medewerkers van het project.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig.