Coronahulp actie

Geef aan onze partners in de wereld #doemee

Coronahulp actie

De situatie is bij veel van onze projectpartners schrijnend geworden. De Coronacrisis heeft grote gevolgen voor de gemeenschappen. Dagloners kunnen niet meer aan het werk. Scholen en dagcentra kunnen niet open. Kinderen en ouderen krijgen daardoor minder aandacht en geen maaltijd meer. Lock downs zetten hele gemeenschappen vast.

In deze situatie wil Livingstone royaal en meer dan anders bijspringen. Alle partners hebben eerder al een bijdrage van 500 euro gehad en dat heeft hen goed geholpen. Maar we willen en moeten meer doen. Daarom hebben wij deze Coronahulp actie opgezet.

Hulpvragen

Bij iedere projectpartner is de hulpvraag anders. Soms gaat het om voedselpakketten, soms om hygiënemateriaal, soms om een tegemoetkoming voor leraren of medewerkers, omdat er anders helemaal geen inkomen meer is. De projectpartners weten goed wat nodig is.

Livingstone wil iedere partner hiervoor nu een tweede bedrag van 1250 euro geven. Dat is lang niet voldoende voor de nood, Maar het is een goede start en flinke steun in de rug.

#doemee

Je kan meedoen met een gift aan een van de partners. Heel graag! Je helpt nog meer mee door een link van de pagina te delen met je familie, vrienden, klasgenoten. Hoe eerder wij de partner kunnen helpen met een mooi bedrag, hoe beter zijn door de Coronacrisis gaan.

Kosten

Donateurs betalen 35 cent transactiekosten. Voor donaties rekenen we 6% begeleidingskosten (monitoring van de partner & rapportage).

Moldavië Zabriceni

Nu de kinderen niet naar het dagcentrum mogen komen gaat pastor Victor naar hen toe. Hij brengt hen een voedselpakket.

Roemenië Babadag

Dit gezin heeft van projectpartner Valentin een voedselpakket gekregen. Zij hebben hiermee voldoende eten voor een paar weken.

Oeganda Bukulula

William zoekt altijd naar mogelijkheden om iedereen van voedsel te kunnen voorzien. Elk gezin krijgt een zak maismeel en fruit. 

Tanzania Mwanza

De school mag pas weer open als er aan de coronaregels wordt voldaan. Ze hebben hiervoor handalcohol, mondkapjes en temperatuur meters nodig.