Onze ambassadeursreizen

Samen sterk

 

Samenwerking voor een mooiere wereld. Dat doet Livingstone graag. Waar het gaat over ontmoetingen van hart tot hart en over samenwerking aan positieve projecten stapt Livingstone graag in. Livingstone veel inmiddels veel ervaring met het reizen met groepen naar gebieden, waar de infrastructuur en omstandigheden niet zo goed zijn. Daarom werken diverse goede doelen graag met Livingstone samen.

 

Livingstone werkt met veel plezier samen samen met Beter Uit, Dorcas, Gave, Interserve, Maf, ZOA, het Leger des Heils, het Diaconaal Jongeren Project en organiseerde reizen voor EO-Meterdaad, EO-Eva en World Vision. Livingstone heeft al sinds de oprichting het ANBI-keurmerk. Vanaf januari 2019 komen daar het lidmaatscshap van SRG en het Calamiteitenfonds bij. Daaarmee krijgen de reizigers nog meer garanties. 

 

 

 

 

 

 

 

Driestar Oeganda
Hulp | Hoop | Herstel
Deze reis is voor leerlingen en leraren van de Driestar te Gouda en het Gomarus college.
Dit is een werkbezoek, waarbij ZOA Amudat en ZOA Nwoya worden bezocht. Het game park Murchison Falls slaan we niet over.
We verblijven op verschillende lokaties, die eenvoudig, maar goed verzorgd zijn. Vaak zorgt de ZOA-staf voor de maaltijden en die zijn met veel liefde gemaakt.
Groepsgrootte van 10-12 reizigers
22 sep 20 - 30 sep 20 | 14+ | 2603 euro | gesloten
Optrekken met vluchtelingenkinderen en tieners

Dit jaar zullen de jongeren en kinderen van dit project voor de eerste keer op 'kamp' gaan. Wij zoeken deelnemers om dit te realiseren! Met het kamp geven we vluchtelingenjongeren de gelegenheid om even in een andere omgeving te zijn, leuke dingen mee te maken en waardevolle gesprekken te hebben. De vluchtelingenkinderen verwelkomen we in de daarop volgende week met allemaal leuke activiteiten in de plaatselijke kerk.

Je organiseert een week kinderkamp en een week tienerkamp voor vluchtelingen in de stad. Er is tijd voor creativiteit, sport, spel, Bijbelverhalen en... We gaan Istanbul verkennen!
Tijdens deze reis trekken we veel op met vluchtelingentieners en bezoeken we hun families.
Je verblijft op een mooie locatie waar ook het tienerkamp gehouden wordt. Hier zijn veel ruimtes, sportvelden en je zit vlakbij het strand!
Groepsgrootte van 10-18 reizigers
19 jul 21 - 30 jul 21 | 18+ | 1340 euro | boek nu
Meer informatie