<

Ilana's ervaring

"De hoeveelheid deelnemers was klein en daardoor hecht."

De reis was geweldig, leerzaam, indrukwekkend, gezellig en nuttig.

Ilana Tromp - Faraba Gambia, 2018

>
Jouw reis onze passie

Ontdekken

Met een werkvakantie ga je op reis in kleine groepen. Je stapt binnen in een andere cultuur en ontmoet mooie mensen. In een paar weken ontdek je dat de wereld groot is: in kilometers, in klimaat, in landschappen en in cultuurvariaties. Er is zoveel te ontdekken. Je merkt dat mensen enorm verschillend zijn en dat een glimlach altijd werkt.

Samenwerken

Je doet mee aan een project waardoor je lokale mensen helpt. Je doet sociaal met kinderen, jongeren of volwassenen, doet praktisch werk of een mix daarvan. Je bouwt concreet aan een mooiere wereld.

Ontdek Livingstone.
Bekijk wat wij doen.

Inspireren

Je werkt samen met lokale mensen. Je bouwt met elkaar aan een mooiere wereld en dat is inspirerend. Je leert elkaar goed kennen en je leert elkaar als mens waarderen. Een werkvakantie is een wereldervaring die je niet wilt missen.

Werken bij Livingstone

Medewerker worden

Het team op kantoor vormt de spil van het werk. We werken met passie en professionaliteit. Wij weten ons sterk verbonden met de bedoeling van de stichting: de wereld mooier maken. Vanwege dat doel zijn we bereid veel te geven: aan onze deelnemers, aan onze projectpartners, aan onze vrijwilligers en als team aan elkaar. En we krijgen er heel veel voor terug!

Stage lopen

Wanneer je als stagiair(e) bij Livingstone werkt, doe je mee in het echte werk. Je krijgt zelfstandigheid en veel ruimte voor ontplooiing. Je wordt goed begeleid. Zo kun je mooie resultaten boeken. Je krijgt geen toelage of reiskosten.

Specialist worden

Livingstone wordt verder geholpen door mensen met veel vakervaring. Zij zetten zich in als bestuurder, coach of trainer, sreener, of als expert op een speciaal gebied.

Vrijwilliger worden

Livingstone werkt met een klein vast team en veel vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we niet en willen we niet. Onze vrijwilligers werken overal in de organisatie mee. Ze helpen met presentaties van de reizen, promotie van Livingstone op stands, redactie van nieuwsberichten en de website, administratie, het voorlichten van reisleiders en deelnemers, het verzorgen van projectinformatie en nog veel meer. Iedere vrijwilliger wordt begeleid door een medewerker van Livingstone.

 

 

8.149

reizigers

 

174

projecten

 

45

landen

 

1

doel